Nyheter/Kursinformation

Nu slår jag upp dörrarna till min ”lada”. Den 22/7 2017 öppnar jag för allmänheten. Välkommen till Budgatu 45 och se ett annorlunda sätt att arbeta med ull. Här finns produkten av ca 8 års arbete bestående av figurer av både kända och okända. Mjuka och hårda. Vita, grå och färgglada. En garanterad ögonfröjd! Sväng in mellan kyrkan och gamla kommunhuset/biblioteket, på Sollerön, då är du på Budgatu! Fortsätt ca 1200 m. tills Skylt Ullkonst dyker upp!

Öppettider Lördagar: 11-17. Söndagar: 11-15. För övrigt när jag är hemma, då hänger öppetskylten där på ladan, eller efter överenskommelse. Ring, mejla eller sms:a!

Varmt välkommen ! Marit Wallenberg

Det går att göra en intresse anmälan och även att ha önskemål om olika kursupplägg.(Lämna tom)

Är det någon som skulle vara intresserad av att ha en dockkurs hemma hos sig och samla ihop en 5-6 vänner, finns det möjlighet till det också. Jag åker gärna några mil, så det är inte endast begränsat till Mora eller Dalaområdet.

Räkna i så fall med en hel dag. För mer information om detta kontakta mig gärna på min mejladress: [javascript protected email address] eller ta telefonen och ring mig på 076 803 81 15, eller skriv ett meddelande i intresseformuläret här ovan.....

Ännu en lyckad tovningskurs i Orsa....

Smakprov från nåltovningskursen i Ymse Garn & Te's lokaler den 17 maj 2014. Alla verkade nöjda och belåtna med sina prestationer, både nybörjare och de som tovat en del tidigare.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)